Dobja el óriási kulcscsomóit és válasszon kényelmes és biztonságos zárrendszereink közül!

Családi házak, társasházak és intézmények részére kínálunk megoldást zárrendszereinkkel. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen zárrendszerek közül választhat.

Azonos zárlatú rendszer

Az azonos zárlatú -vagy más néven egy kulcsos zárrendszerek-kitűnő megoldást nyújtanak családi házak zárlati rendszerének megoldására.

Egyetlen kulccsal nyithatja otthona minden zárát! A rendszerbe akár a bejárati ajtó, garázs, kapu, pince, tároló, postaláda, vagy akár még lakatok is beilleszthetők. Minden zárbetét, mely része a rendszernek ugyanazzal a zárlattal rendelkezik, egyforma kódolású, egyetlen kulccsal nyitható. A megrendelő döntheti el, hogy mely zárak legyenek bevonva a rendszerbe így igény szerint alakítható ki.

Központi zárrendszer

Társasházak részére a központi zárrendszert ajánljuk. Itt egy saját egyedi kulccsal nyitható a saját lakás (postaláda) és a közös helyiségek, azonban a többi lakás nyitására már nincs jogosultság.

Főkulcsos zárrendszerek

Vállalatok, kisebb szállodák, panziók, ipari épületek, valamint intézmények számára ideális zárrendszer megoldás a főkulcsos zárrendszer. A belépési jogosultságok teljesen személyre szabhatók.

A rendszer főkulcsa minden rendszerben található zárbetétet nyit, az egyedi kulcsok azonban csak a saját zárbetétjüket nyitják.

Vezérkulcsos zárrendszer

A vezérkulcsos zárrendszer nagyvállalatok, intézmények, irodaházak, hotelek, komplex telephelyek részére ideális megoldás.

Gyakorlatilag több főkulcsos rendszerből tevődik össze. Az egyedi kulcsok csak egy adott zárbetétet nyitnak, míg a fölérendelt kulcsok -azaz a csoportkulcsok, főkulcsok, vezérkulcsok- minden olyan zárbetétet nyitnak, amely alá van rendelve nekik.

Érdeklődés, ajánlatkérés:

uzlet.debrecen@hbz.hu

+36 52/526-526