HBZ Zárcentrum - A mesteri választás

A HBZ Hanna Bahor Zárcentrum Kereskedelmi Kft. 30 év alatt példaértékű fejlődésével napjainkra Magyarország és Nyugat-Románia piacvezető nyílászáró- és bútorvasalat kereskedésévé vált. A piaci igényeket és a szükségleteket összevetve a cég lehetőségeivel, alakította ki fő profilját, s folyamatosan szélesítette szolgáltatásainak körét.

Mérföldkövek a HBZ cégcsoport életében:

1990 Cégalapítás

1994 Debreceni üzlet megnyitása

1997 Békéscsabai üzlet megnyitása

2000 Nagyváradi üzlet megnyitása (1600 m2)

2006 Debrecen Galamb utcai központ átadása (2800 m2)

2007 Székelykeresztúri üzlet megnyitása (1200 m2)

2010 Budapesti üzlet megnyitása

2010 Borudvar borszakkereskedés megnyitása

2013 Hanna Kincse átadása

2019 Szálláshelyek létesítése a Hanna Kincsében

Sikerünk 4 alappillére

Számunkra a vevő megbecsülendő érték.

Fontosnak tartjuk, hogy törzsvásárlóinkat és betérő új ügyfeleinket egyaránt legjobb tudásunk szerint szolgáljuk ki. Partnereinket tágas ügyfélparkolóval, kellemes, modern környezetben várjuk. Igényeik megismerése értékesítő kollégáink kiemelt feladata. Felkészült munkatársaink szakértő tanácsadással segítik, hogy az optimális megoldást válassza felmerült problémájára.

A minőségről nem csak beszélünk, teszünk is érte.

Az általunk forgalmazott termékek jó minőségére beszállító partnereink elismertsége, szakmai hírneve és megbízhatósága önmagában is garancia. Számunkra a minőség nem csupán az áruk jellemzőit, hanem az általunk nyújtott szolgáltatás színvonalát, a lelkiismeretes, pontos munkát, környezetünk igényességét is jelenti. Valamennyi munkatársunk azon dolgozik, hogy ez az elkötelezettségünk minden kapcsolatunkban megnyilvánuljon.

Számunkra piacvezetőnek lenni nem cél, hanem eszköz.

Ez a törekvésünk nem önmagáért való: erőfeszítéseink értelmét partnereink igényeinek minél magasabb szintű teljesítése adja, akik több, mint 10.000 cikkből álló raktárkészletből választhatnak. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy egyre jobb termék- és piacismerettel rendelkezzenek. Eljárásaink, megoldásaink, rendszereink felülvizsgálatával és fejlesztésével mindannyian folyamatosan tanulunk, hogy megőrizzük dinamizmusunkat.

Partnereink sikere a mi sikerünk záloga.

Érdekeink egybefonódnak: együtt lehetünk még erősebbek és sikeresebbek. Ezért nyitottak vagyunk az újdonságokra, aktívan keressük az új termékeket, megoldásokat, ezzel segítve partnereinket, hogy még magasabb műszaki tartalmú termékeket még hatékonyabban állíthassanak elő. Minden nap azon dolgozunk, hogy beszerzési lehetőségeinket tovább javítva egyre kedvezőbb feltételeket nyújthassunk vevőinknek.

Számoljon velünk, mi számítunk Önre!