MINDEN termékünk árát csökkentettük!

Image

Ez nem egy rövid távú akció részünkről, hanem egy hosszú távú stratégia, amely segíti Önt sikerei előre mozdításában.

A változás folyamata már régóta tart. Hosszú ideje azon dolgozunk, hogy egy új időszámítás kezdődjön a HBZ és partnereink életében is és a változással kiteljesedjenek a HBZ csoport alapvető küldetései:

Image

Az egyik legfontosabb elem számunkra a MINŐSÉG, amely nem csak termékeink kiválóságában mutatkozik meg. Az elmúlt időszakban folyamatosan fejlesztettük és finomítottuk a belső és külső kommunikáció minőségét. Informatikusaink kkifejlesztettek egy belső kommunikációs rendszert. Létrehoztunk egy nagykereskedelmi webáruházat partnereinknek ahol gyorsan és egyszerűen adhatják le megrendeléseiket és egyedi áraikról is azonnali információt kapnak.

TERMÉKVÁLASZTÉKunkat folyamatosan alakítjuk, hogy még jobban megfeleljen a partnereink és vásárlóink elvárásainak. Büszkék vagyunk arra, hogy termékportfóliónk több ezer termékből áll.

Egy összetartó, jól működő CSAPAT alapja a sikeres vállalkozásnak. Hiszünk abban, hogy az eredmények eléréséhez a különböző tehetségek és képességek összehangolt működése szükséges. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos szakmai fejlődésre, hogy megértsük ügyfeleink változó igényeit és az aktuális piaci trendeket. Nem vagyunk tökéletesek és nem mindig tudjuk mindenre azonnal a válaszokat, főként, hogy a változás folyamata sok újdonságot hoz magával. Viszont törekszünk arra, hogy folyamatosan tanuljunk és fejlődjünk, hogy legjobbat nyújthassuk ügyfeleink számára.

Ezért a HBZ TÖBB, MINT ZÁRCENTRUM!

A vevő számunkra minden tekintetben megbecsülendő érték, ezért teljesen átalakítottuk árazási stratégiánkat és a vevői igényeknek legmegfelelőbbre szabtuk őket. 

Elérkezett az őrült jó árak ideje!

Azonban ez csak egy eszköz az elmúlt időszak változási folyamatában, mégis mérföldkő és egy új időszak kezdete, az első nagy lépés egy sikeresebb közös jövő felé.

Image