FONTOS!

A visszaküldési igényt minden esetben kérjük telefonon bejelenteni a +36/52/526 512 telefonszámon.

Miért van erre szükség?
Sok esetben a termékek nem megfelelő beszerelése, vagy beállítása, más, meglévő alkatrészek gyenge minősége, vagy hibája miatt lehet okod panaszra. Ezekre az okokra könnyen fényt deríthetünk egy telefonos beszélgetés során és a hibákat a segítségünkkel többnyire gyorsan orvosolhatod, így könnyen kiderülhet, hogy nem is kell a továbbiakban a termék visszaküldésével bajlódnod.

14 napos pénz-visszafizetési garancia...

Ha az interneten keresztül rendelted és nem vagy megelégedve a termékkel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mi a vásárlástól számított 14 napon belül visszavásároljuk tőled.

Ezért bármilyen terméket vásárolsz nálunk, ha az nem válna be, sérült, vagy hibásan működik, akkor 14napon belül visszaküldheted és mi...

  • egy másikra cserélhetjük, vagy
  • levásárolhatod az árát, vagy

A visszaküldést a fent felsorolt okok miatt minden esetben telefonon kell bejelentened nekünk a +3652526512 telefonszámon utána a sérült termékről képet a web@hbz.hu – email címre.

A visszaküldött terméket, csak a hiánytalan gyári csomagolásában, minden tartozékával együtt, sérülésmentes állapotban tudjuk átvenni.

A visszaküldés esetén a szállítási költség nem számít bele a csere, levásárlás, vagy pénz-visszafizetés eseté rendelkezésre álló keretbe.

Amennyiben egyedi termék rendelésének visszavételéről lenne szó azt nem áll módunkban visszavenni.

+36/52 526-512 telefonszámon.