VarioFit ablakkilincsek
 2023.09.07 10:47    Hozzászólások 0

Az ablakok alapanyaguktól függően (alumínium, fa, műanyag) sok típusú profilrendszerrel készülhetnek. Ennek okán különböző méretű stiftet igényelhetnek a profil vastagságától függően.

A HOPPE megalkotta a Variofit ablakkilincseit, amely alkalmazható különféle ablakprofilokhoz is. Ezt egy nyomórugó teszi lehetővé, amely az ablakkilincs belső részében helyezkedik el a négyszögletes stiften. A rugószerkezet segítségével a stift fokozatosan nyomódik a vasalat diójának négyszögletes nyílásába, ameddig szükséges, ezáltal pontos illeszkedést biztosít.

A Variofit ablakkilincsek így akár 10 mm-es beépítési mélységet is áthidalnak, ezért különböző profilméretű ablakokhoz is alkalmazhatók.

A gyártóknak nem kell minden profilmélységhez más hosszúságú stifttel rendelkező ablakkilincset vásárolniuk, így csökkenthetők a logisztikai és raktározási költségek.

A végfelhasználóknak megkönnyíti az ablakkilincs cseréjét, mert nem kell pontos méretekkel rendelkezniük, 32-42 mm közötti stift helyére beilleszthető.

Stifthossz 32 mm-re kiáll:

600

 

Stifthossz 42 mm-re kiáll:

Összefoglaló videó a Variofit ablakkilincsek működéséről:

Előnyei összefoglalva:

  • a kilincsnyakba épített nyomórugónak köszönhetően rugalmasan alkalmazható különböző profilkeresztmetszetű ablakokban
  • a szabadalmaztatott Variofit eljárásnak köszönhetően a négyszögletes stift hossza fokozatmentesen illeszkedik az adott mélységű ablakprofilhoz
  • hosszúsága 10 mm -es intervallumban változtatható
  •  zárható ablakkilincsekhez is kapható
  • 10 év működési garancia
  • RAL által ellenőrzött minőség

Variofit modellek:

Secustic kilincsek, pl Toulon, New York

        

Secuforte kilincsek, pl Toulon

        

Hozzászólás írása