SecuForte® Ablakkilincsek Egyszerű. Különböző. Biztonságosabb.
 2024.05.30 11:15     Kategória    Hozzászólások 0

A biztonság új szintje Hoppe SecuForte®

Az otthonunk védelme kiemelt fontosságú, különösen manapság, amikor a betörési kísérletek egyre kifinomultabbak. A HOPPE innovációja, a SecuForte® ablakkilincsek, új lehetőségeket nyitnak a biztonság terén. Ez a bejegyzés bemutatja, hogyan nyújtanak hatékony védelmet az ablakok kívülről történő kinyitása ellen a SecuForte® ablakkilincsek és miért érdemes őket választani.

Miért különleges a SecuForte®?

A SecuForte® lényege az egyedülálló zárási mechanizmusban rejlik. Az ablakkilincs automatikusan reteszelődik az ablak becsukásakor vagy megdöntésekor, így a kilincs és a tengely nem kapcsolódik össze. Ennek eredményeként a kilincs kívülről gyakorlatilag mozdíthatatlan, megakadályozva ezzel a betörési kísérleteket.

A SecuForte® zárható változatai RAL200 szerint minősítettek, garantálva a magas szintű biztonságot.

Nézzük meg közelebbről hogyan működnek a SecuForte® ablakkilincsek.

A SecuForte® működése rendkívül egyszerű, mégis hatékony. Az ablak kinyitásához először a kilincset a rozetta irányába kell tolni, ami kioldja a reteszt, majd a kilincs a szokásos módon elforgatható. Bezáráskor vagy megdöntéskor a kilincs automatikusan reteszelődik, és csak ismételt megnyomásával működtethető. Ez a mechanizmus megakadályozza, hogy a betörők kívülről elérjék és manipulálják a kilincset.

Nézzük meg a technológiát közelebbről:

Automatikus zárás:

0°-os és 180°-os helyzetben a fogantyúban lévő rugó (1) kioldódik, és elválaszt egy kapcsolóelemet (2) a tengelyen lévő megfelelőjétől. A fogantyú és a tengely közötti kapcsolat le van tiltva. Ugyanakkor a tengelykapcsoló elem összekapcsolódik a rozettalap egy részével és egy acéllemez megerősítéssel (3), és így reteszeli a fogantyút.

Nyitás:

A fogantyút a rozetta irányába kell tolni, a rugó összenyomódik, és a tengelykapcsoló elem újra létrehozza a kapcsolatot a fogantyú és a kilincstengely között. Ugyanakkor a fogantyú kioldódik, és a szokásos módon elfordítható. Nyitott helyzetben (90°) a fogantyú reteszelve marad, és nem kell újra megnyomni az elfordításhoz.

Betörés Elleni Védelem a Legmagasabb Szinten

A SecuForte® ablakkilincsek hatékonyan védenek az ablakok kívülről történő betörési kísérletei ellen. Akár üvegtömítés átszúrásával, akár a keret kifúrásával próbálkozik a betörő, nem tudja működtetni az ablakkilincset, mivel az automatikus reteszelődés miatt az orsó nem mozdul.

Az eredmény? Az ablak nem nyitható meg, és a betörési kísérlet sikertelen lesz.

Az Innováció Elismerése

A SecuForte® ablakkilincsek innovációját a párizsi EQUIPBAIE 2018 kiállításon is elismerték, ahol az egyik „Legjobb innováció” díjat nyerték el. Ez az elismerés is bizonyítja, hogy a SecuForte® valóban új szintre emeli a betörésvédelmet.

A SecuForte® ablakkilincsek egyszerűek, különbözőek és biztonságosabbak, mint bármely más megoldás a piacon. Az egyedülálló mechanizmus és a magas szintű biztonság garantálja, hogy otthona mindig védve legyen a betörési kísérletektől.

Hoppe SecuForte® kilincseket széles színválasztékban talál Hoppe Austin ablakkilincseink között.

Hozzászólás írása