DOM TAPKEY - Az okostelefon a kulcs
 2022.04.08 17:33    Hozzászólások 0

A DOM Tapkey biztonságos és egyszerű megoldás az otthoni, irodai ajtók zárására és nyitására.

A Dom tapkeyhez egy IOS és Android rendszerre is letölthető applikációra és az okostelefonjára lesz szüksége.

Beszerelése nagyon egyszerű, mint egy mechanikus cilinderbetété. Mindössze 2 percet vesz igénybe. A letisztult felületű, magyar nyelvű, jól áttekinthető Tapkey App bárhonnan lehetővé teszi, hogy virtuális kulcsokat hozzon létre saját maga, családja vagy vendégei számára. Ha valaki elveszíti telefonját vagy transzponderét, a jogosultságokat az okostelefonja vagy webböngészője segítségével bármikor visszavonhatja.

A felhő alapú alkalmazás az okostelefonja NFC (Near Field Communication) vagy BLE (Bluetooth Low Energy) technológiáján keresztül aktiválja a DOM Tapkey elektronikus hengerzárbetétet.


Nincs okostelefon? Nem probléma!

Hozzáférést szeretne adni valakinek, aki nem rendelkezik okostelefonnal? A DOM Tapkey lehetővé teszi akár korlátlan számú transzponder programozását a tulajdonos (rendszergazda) okostelefonjáról. A kiadott transzponderek a tulajdonos által meghatározott jogosultsággal nyithatják az ajtókat.

transzponderek úgy, mint tag, kártya és karkötő telefonról programozhatóak egy egyszerű művelettel. Érintsen pl. egy taget a telefon hátoldalához (NFC kontakt). Néhány másodpercen belül a tag csatlakozik a rendszeréhez. Érintse oda újra, hogy hozzárendelje a transzpondert az Ön bármely Tapkey zárbetétjéhez. Ha valaki elveszíti telefonját vagy transzponderét, ugyanilyen könnyen és gyorsan visszavonhatja okostelefonján az adott hozzáférést. Ezek a műveletek minden okostelefonon elvégezhetők.

Az elem élettartama 25.000 ciklus, de legalább 3 év. Az e-gomb az elem 15 %-os kapacitási szintre csökkenésétől használatkor figyelmeztető fényjelzést ad. A teljes lemerülés állapotában is képes max. 5 nyitásra.

Érdeklődés, árajánlatkérés:

uzlet.debrecen@hbz.hu

+36 52/526-526

Hozzászólás írása