Biztonságban otthonában
 2024.01.26 15:24    Hozzászólások 0

Otthonunk és értékeink biztonsága mindannyiunk számára elsődleges fontossággal bír. Az otthonbiztonság egy összetett rendszer, melyben az alkalmazott technológiák és termékek ennek a komplex rendszernek egy láncszemét alkotják. A sok láncszem együttesen teremti meg azokat a feltételeket, amelyek a biztonsághoz szükségesek.

Februári akciónkkal az otthonok biztonságához szeretnénk hozzájárulni, ezért olyan termékeket válogattunk össze, amelyek elősegítik a biztonság és védelem fokozását. Ezekről a termékekről lesz most bővebben szó.

Otthonunk első védelmi rendszere az ajtó és az abban található zár vagy zárbetét. Egy megbízható zárszerkezet megnöveli az otthon védelmét az illetéktelenekkel szemben.

A zárbetétek között kiemelnénk az ABUS Bravus 3500 MX Magnet-et, amely a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja.

Integrált mágneses technológiával rendelkezik, amely lehetetlenné teszi a 3D kulcsmásolást és az illetéktelen kulcsokkal való kinyitást. Beépített biztonsági elemei tovább fokozzák a védelmet.

Lakat választásnál sem elhanyagolandó, hogy az erős és masszív szerkezet mellett biztonsági szempontból is a legmegfelelőbb legyen.

Az ABUS TITALIUM™ lakatok új dimenziót nyitnak a biztonság terén! Innovatív anyagból készülnek, nagy biztonságot nyújtanak, mindemellett súlyuk lényegesen kisebb, ezért ajánlottak minden olyan esetben, ahol a termék súlya is fontos tényező.

Kényelmi és biztonsági szempontból különlegesek az ABUS TSA jelölésű lakatjai, amelyek kifejezetten alkalmasak az USA-ba történő utazás esetében. A repterek biztonsági szolgálata ugyanis rendelkezik egy speciális TSA kulccsal, amivel a lakatok nyithatóak. Így a poggyászlakat nem fog megsérülni, és a bőrönd a szokott módon ismét visszazárható.

A legtöbben a virágcserépbe, vagy a lábtörlő alá rejtik a pótkulcsokat, nyilván a betörők is rögtön itt keresnék őket. Gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a kulcsokhoz az arra jogosultak számára az Abus 787 Keygarage.

Értékeink és dokumentumaink biztonságának megőrzéséhez kulcsfontosságúak a széfek. Ma már nem luxus az értékeinket széfben tárolni. Széles körben elérhetők kisebb méretű bútorszéfek, melyek megfizethetők mindenki számára.

                 

A biztonság fokozására kiegészítőként a tűzálló dokumentumtárcák további védelmet nyújtanak iratainak és értékeinek a tűz, hő és oltóvíz okozta sérülésektől egy tűzálló széf belsejében.

Otthonunk biztonsága fontos, azonban van még egy ennél sokkal fontosabb dolog. méghozzá az egészségünk és életünk biztonsága. Ennek védelmét hivatott szolgálni a szén-monoxid érzékelő, amely valóban életet menthet! A szén -monoxid (CO) mérgező gáz, amelyet sajnos nem lehet érzékszervekkel érzékelni (látni, szagolni vagy ízlelni) éppen ezért nagyon veszélyes! Az ABUS COWM510 érzékelője hangos figyelmeztetést ad, ha a helységben a szén-monoxid koncentrációja meghaladja a normál szintet. A készülékben alkalmazott érzékelő élettartama kereken tíz év, így hosszú ideig segíti otthona biztonságát.

Az Abus RWM90 füstjelző is otthonának és egészségének biztonságát hivatott szolgálni azáltal, hogy megbízhatóan figyelmeztet hangos hangjelzéssel, ha füst keletkezik.

Ezeken a termékeken kívül még nagyon sok olyan termék található kínálatunkban, amelyek a biztonságot hivatottak szolgálni.

Ne feledjük el, hogy ezek a termékek életünk, otthonunk és értékeink biztonságát fokozzák ne kiadásként tekintsünk rájuk, hanem befektetésként a jövőnk biztonságába.

Hozzászólás írása